Вербальний образ Волинського Полісся в романі Василя Гея «Тенета для Полісся» (Лінгвостилістичні студії, 2018)
У статті досліджено текст роману Василя Гея «Тенета для Полісся» з погляду вербальних можливостей лексики задля створення образу Волинського Полісся, змалювання образних картин поліської природи. Основну увагу зосереджено на домінантах, образних номінаціях та стилістичних конструкціях, які розкривають особливості індивідуального стилю письменника.