ІІІ Міжнародна наукова конференція «Лінгвостилістика ХХІ ст.: стан та перспективи розвитку» (м. Луцьк, 2‒4 вересня 2017 року) (Лінгвостилістичні студії, 2017)
2‒4 вересня 2017 року на базі практик табору «Гарт»Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українкивідбулася ІІІ Міжнародна наукова конференція «ЛінгвостилістикаХХІ ст.: стан та перспективи розвитку», організована кафедрою історії такультури української мови спільно з Інститутом української мови НАНУкраїни, Університетом ім.Ф. Палацького (м. Оломоуц, Чеська Республіка),Товариством української літератури при Спілці білоруських письменників(м. Мінськ, Республіка Білорусь), Українською науково-педагогічноюспілкою «Берегиня» (Республіка Білорусь).