Фітономени як засіб увиразнення текстів Володимира Лиса (Лінгвостилістичні студії, 2017)
У статті представлено лесеми, які репрезентують найменування рослин у творах Володимира Лиса, визначено специфіку номінації цієї лексико-тематичної групи та її місце серед лексичних засобів вираження авторського естетичного погляду на довкілля.