Синтаксичні анормативи в молодіжному мовленні (на матеріалі складнопідрядних речень) (Лінгвостилістичні студії, 2017)
У статті систематизовано різнотипні синтаксичні анормативи у складнопідрядному елементарному та багатокомпонентному реченні, дібрані з усного й писемного мовлення студентів і старшокласників, запропоновано варіанти нормативних висловлювань.