Фразеологічні засоби експлікації оцінки в публіцистичному дискурсі Михайла Грушевського (Лінгвостилістичні студії, 2017)
У статті з’ясовано сутність поняття «публіцистичний дискурс», схарактеризовано прагматичну спрямованість жанрово-тематичних різновидів публіцистики Михайла Грушевського періоду 1918–1919 рр., досліджено особливості функціонування фразеологізмів як продуктивних засобів експлікації оцінки в публіцистичному дискурсі Михайла Грушевського.