Концептуалізація біблійної лексеми «хрест» в українських фразеологізмах уснорозмовного походження (Лінгвостилістичні студії, 2017)
У статті проаналізовано концептуалізацію біблійної лексеми «хрест» у фразеологічних одиницях народно-розмовного походження, зокрема виділено ядро й периферію семантичних реалізацій цієї лексеми. Також побудовано схему, яка репрезентує структуру концепту «хрест» у фразеологізмах уснорозмовного походження.