Риторичні вправи як засіб формування комунікативної компетентності майбутніх учителів початкових класів (Лінгвостилістичні студії, 2017)
У статті з’ясовано роль та місце риторичних вправ і завдань у процесі формування комунікативної компетентності майбутніх учителів початкових класів; розроблено систему вправ і завдань з риторики української мови, що сприяє опануванню риторичних відомостей і формуванню професійно важливих мовно-риторичних умінь студентів ОКР «бакалавр» напряму підготовки «Початкова освіта».