Структурно-стильові та графічні особливості релігійних абеток і букварів (Лінгвостилістичні студії, 2016)
У статті проаналізовано структурно-стильові та графічні особливості сучасних релігійних абеток і букварів. Розглянуто визначення лексем абетка, азбука, алфавіт, буквар за лексикографічними джерелами та встановлено їх дефініції. З’ясовано будову словникової статті реєстрових літер у досліджуваних джерелах, її лексичне наповнення та графічне увиразнення. Ключові слова: абетка, азбука, алфавіт, буквар, словникова стаття, реєстрова літера, ілюстрації. Посилання