Функційно-семантичне навантаження периферійних онімів роману Валерія Шевчука «Стежка в траві» (Лінгвостилістичні студії, 2016)
У статті розглянуто особливості периферійного онімного простору роману Валерія Шевчука «Стежка в траві». Проаналізовано функційну специфіку кожного з використаних автором онімних класів та визначено їх структурно-семантичні особливості. З’ясовано роль поетонімів у розвитку сюжету, в побудові мовної та літературної композиції твору. Звернено увагу на особливості індивідуально-авторського стилю Валерія Шевчука, що виявлені в системі онімного простору роману «Стежка в траві» . Ключові слова: онім, онімний простір, поетонім, функційно-семантичне навантаження. Посилання