Функційно-семантична специфіка топонімного компонента поетонімосфери роману Володимира Лиса «Століття Якова» (Лінгвостилістичні студії, 2016)
У статті розглянуто особливості топонімів поетонімосфери роману В. Лиса «Століття Якова». Проаналізовано їх структуру, функційну специфіку, визначено кількісні параметри та домінанти. З’ясовано семантичне навантаження та роль топопоетонімів кожного виду в системі художнього тексту. Звернено увагу на особливості індивідуального стилю Володимира Лиса, представлені в ядрі поетонімосфери  роману «Століття Якова». Ключові слова: онімний простір, онім, поетонім, поетонімосфера, топопоетонім,  функційно-семантичне навантаження. Посилання