Особливості мовних жанрів у сучасній музичній комунікації (Лінгвостилістичні студії, 2015)
Визначено поняття музично-мовний жанр та досліджено його особливості. Окреслено основні умови усталення цього явища та підходи до вивчення його функціонування. Схарактеризовано стильові параметри та музичні рівні висловлювань. Запропоновано підходи до класифікації мовних жанрів у музиці. Ключові слова: жанр музично-творчий, жанр музично-мовний, жанрова група, жанровий тип, функції жанру, систематика, музична комунікація, музичне висловлення, музичне спілкування. Посилання