Мова художніх творів І. Нечуя-Левицького: етнокультурний аспект (Лінгвостилістичні студії, 2015)
Статтю присвячено мовотворчості українського культурного діяча, класика української літератури Івана Семеновича Нечуя-Левицького, який представив у художніх образах історію українського суспільства другої половини ХІХ ст., його соціальні, національні та мовні проблеми. Ключові слова: історія української літературної мови, мовотворчість І. Нечуя-Левицького, індивідуальний стиль, художня оповідь, етнокультурний аспект. Посилання