Метод стилізації як засіб вивчення авторського стилю на заняттях зі стилістики англійської мови (Лінгвостилістичні студії, 2015)
У поданій статті йдеться про використання методу стилізації як засобу вивчення авторського стилю на практиці. Подаються визначення понять «авторський стиль», «стилізація». Аналізуються переваги й ризики використання методу стилізації у ході аудиторних занять зі стилістики англійської мови. Ключові слова: стиль, авторський стиль, стилізація, метод стилізації, проблема вивчення авторського стилю. Посилання