Вербалізація національно-культурного простору в мові поеми Станіслава Бондаренка «Нічна розмова з Європою» (Лінгвостилістичні студії, 2015)
У статті розглянуто сутність концепту «національно-культурний простір», досліджено його структуру; визначено основні концептуальні  компоненти українського національно-культурного простору, репрезентованого у філософській поемі-кліпі Станіслава Бондаренка «Нічна розмова з Європою»; визначено їхню роль у формуванні стилістичної системи ідіостилю Станіслава Бондаренка. Ключові слова: концепт, концептосфера, національно-культурний простір, мікрополе, інтертекстуальність, прецедентне ім’я. Посилання