Вербалізація концепту «Бог» у співомовках Степана Руданського (Лінгвостилістичні студії, 2015)
У статті розглянуто особливості вербалізації образу-концепту «Бог» у співомовках-приказках С. Руданського. Доведено, що у творах письменника цей концепт, хоча й омовлюється часто в гумористичній тональності з актуалізацією периферійних смислів, унаслідок чого зазнає часткової секуляризації, однак не є негативно конотованим. Ключові слова: вербалізація, образ-концепт, конотація, співомовка, смисл.   Посилання