Засоби образної репрезентації знань про риму в поетичному тексті (Лінгвостилістичні студії, 2015)
Стаття присвячена проблемі лінгвістичного дослідження української рими, зокрема питанню співвідношення теорії римології і поетичної практики. З’ясовано способи репрезентації римологічних знань образними засобами, основними з яких є епітет і метафора. Ключові слова: рима, римологія, поетичний текст, епітет, метафора. Посилання