Особливості взаємодії концептосфер БІЗНЕС і ПОЛІТИКА в публіцистичному дискурсі: когнітивний та прагматичний аспекти (Лінгвостилістичні студії, 2015)
У статті увага приділена виявленню особливостей взаємодії концептосфер БІЗНЕС і ПОЛІТИКА через дослідження функціонування в мові сучасної української публіцистики одиниць, які репрезентують ці концептосфери. Встановлено три типи семантичних відношень між ними: тотожності, сукупності та зв’язку, – що можуть виявлятися в статичному та динамічному аспектах. Ключові слова: концептосфера, оцінка, суб’єкт оцінки, типи часткових оцінок, конотація, мова публіцистики. Посилання