Типи комічних текстів та особливості їх стилістичного аналізу (Лінгвостилістичні студії, 2015)
У статті проаналізовано типи комічного, досліджено види мовного комізму, охарактеризовано різновиди комічних текстів, наведено приклади найбільш типових засобів комічного у власне комічних текстах і текстах з елементами комізму, подано схеми стилістичного аналізу текстів з простим і складним типами комізму. Ключові слова: комічне, комічний текст, стилістичний аналіз. Посилання