Чоловічі імена як засіб створення хронотопу в романі Р. Іванченко «Гнів Перуна» (Лінгвостилістичні студії, 2015)
У статті  проаналізовано чоловічий іменник історичного роману Р. Іванченко «Гнів Перуна», оскільки саме власні назві слугують засобом створення хронотопу в історичному творі про Київську Русь; встановлено, що чоловічий іменник є складовою ономастичного письма роману та тісно пов’язаний з ідейною та сюжетно-тематичною спрямованістю твору. Ключові слова: антропонім, власні імена, ідіостиль, хронотоп, чоловічі імена. Посилання