Науковий стиль банківських текстів: ознаки норми та інновації (Лінгвостилістичні студії, 2015)
Розмежовано засадничі ознаки банківського терміна; прокоментовано погляди вчених на явища багатозначності і метафоричності в галузевих термінологіях. Схарактеризовано специфіку трьох напрямків розвитку сучасної термінології банківської справи в період модернізації й оновлення її словника. Ключові слова: багатозначність, банківська справа, метафора, науковий стиль, термін, період. Посилання