Індивідуально-авторські новотвори в поетичному мовленні Б.-І. Антонича та І. Калинця (Лінгвостилістичні студії, 2015)
У статті здійснено зіставний аналіз індивідуально-авторських новотворів Б.-І. Антонича та І. Калинця. Виокремлено основні групи інновацій у поезії обох поетів. Закцентовано увагу на семантичних особливостях оказіоналізмів, їхньому стилістичному забарвленні. Виявлено спільні й відмінні тенденції у словотворчій практиці поетів. Ключові слова: індивідуально-авторський новотвір, оказіоналізм, інновація, авторська номінація, семантика, зіставний аналіз. Покликання