Домінантні образні засоби в польськомовній інтернет-рекламі (Лінгвостилістичні студії, 2020)
У статті проаналізовано структуру і особливості функціонування образних засобів у польськомовних рекламних текстах, визначено місце метафори, метонімії та епітета в ієрархії інтернет-реклами. Основну увагу зосереджено на питаннях коефіцієнту образності і оригінальності мовних засобів, їх залежності від контексту, а також можливості реалізації ключових функцій рекламного повідомлення.