Рецензія на монографію Халіман О. В. Граматика оцінки: морфологічні категорії української мови: монографія / переднє слово, наук. ред. проф. Т. А. Космеди. Харків: Майдан, 2019. 452 с. (Лінгвостилістичні студії, 2019)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮХаліман О. В. Граматика оцінки: морфологічні категорії української мови: монографія / переднє слово, наук. ред. проф. Т. А. Космеди. Харків: Майдан, 2019. 452 с.