(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2017)
У статті розглянуто особливості вживання прецедентних релігійних імен у щоденниковому й епістолярному дискурсі Тараса Шевченка, зосереджено увагу на передумовах використання прецедентних біблійних й античних феноменів у творчості Кобзаря, визначено їхні групи, з’ясовано прагматичне навантаження прецедентних релігійних назв.