(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2017)
У статті проаналізовано особливості назв плечового одягу, вживаних у говірках Підгаєччини. На основі польових записів визначено функційну активність номенів, подано структурно-семантичний аналіз лексем, з’ясовано лексико-семантичні паралелі з іншими українськими діалектними континуумами.