(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2016)
Стаття присвячена висвітленню сучасного стану досліджень синтаксису рекламного тексту. Простежено історію вивчення синтаксису реклами на матеріалі української та іноземних мов. Проблему синтаксичного оформлення рекламних текстів розглянуто в комплексі з іншими питаннями мовної організації української реклами. Ключові слова: стиль, синтаксис реклами, функція реклами, рекламний текст, речення. Посилання