(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2016)
У статті висвітлено засоби і способи мовностилістичної реалізації змісту в художніх та літературознавчих текстах Оксани Лущевської. Запропоновано мовну характеристику творчої особистості авторки, у якій відзначено такі риси, як білінгвізм, мультикультуралізм, транскультурність, синтез різних світоглядних позицій, культурних, мистецьких та літературно-критичних практик. Ключові слова: білінгвізм, лінгвоаналіз, література для дітей, мовна особистість, стиль. Посилання