(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2016)
Проаналізовано специфіку відображення рис середньополіської говірки в романі-гризайлі Миколи Закусила «Норинчанка і птах», зокрема доречність запропонованих автором графічних та орфографічних новацій, послідовність відтворення діалектних особливостей, з’ясовано місце говіркових елементів у структурі художнього тексту. Ключові слова: середньополіська говірка, діалектизм, художній текст, роман-гризайль, М. Закусило. Посилання