(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2015)
Стаття присвячена аналізу діалектної лексики як мовної домінанти художніх текстів Сидора Воробкевича на лексичному рівні. Визначено тематичні та лексико-семантичні групи діалектних іменників, дієслів, прикметників і прислівників, що відтворюють національно-етнографічний та говірково-регіональний колорити ідіостилю митця. Ключові слова: ідіостиль, діалектна лексика, мовна домінанта. Посилання