(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2015)
У статті запропоновано трактування інавгураційної промови як окремого жанру на межі офіційно-ділового й публіцистичного стилів. Крім того, в ній описано структурні елементи, що формують промову, вказано на потребу ґрунтовного аналізу текстів такого типу. У розвідці проаналізовано елементи, що вирізняють промову Президента України Петра Порошенка, виголошену у Верховній Раді України 7 червня 2014 р. Ключові слова: стиль, офіційно-діловий стиль, інавгураційна промова, слова-ключі. Посилання