(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2019)
Розглянуто теоретичні основи ненормативного ступенювання індивідуально-авторських прикметників в українській поезії ХХ–ХХI сторіч як ефективного засобу створення граматичного значення оцінки. Із творів українських поетів виокремлено основні морфемні типи використання форм ступенів порівняння прикметників для вираження значення оцінки. Ключові слова: індивідуально-авторський прикметник, категорія ступенів порівняння, норма, ознака, українська поезія ХХ–ХХI сторіч. Посилання