(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2022)
У науковій розвідці проаналізовано повтор як синтаксичну експресему, що слугує ідіолектним маркером мовостилю Богдана Мельничука; з опертям на збірку поезій «На ріках олешківських» визначено експресивно-виражальний потенціал повтору, його частиномовну належність та інтенційність; схарактеризовано фігурально-риторичні конструкції, побудовані на основі повторюваних компонентів (анафору, епіфору, анепіфору, рефрен, полісиндентон); окреслено комунікативно-інтенційний діапазон афористичних висловлень, що засвідчують багатогранність поетичного ідіолекту Богдана Мельничука.