(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2022)
У статті розкрито специфіку епітетів, які використовує Любов Пономаренко в оповіданнях та новелах. Зроблено висновок, що авторка послуговується різноманіт-ними епітетними конструкціями: адʼєктивними, партиципними, адвербіальними та субстантивними. Найпоширенішими є перші два види, проте відзначено, що продуктив-ними є епітети, виражені прислівниками та іменниковими конструкціями, причому іменник може бути не лише в родовому, а й у знахідному, орудному, місцевому та кличному відмінку.