(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2021)
У статті проаналізовано науковий доробок відомого мовознавця С. К. Богдан, актуалізовано умови формування її наукових пріоритетів та досягнення. Окреслено коло наукових зацікавлень дослідниці, зокрема ті, що стосуються лінгвостилістики, етнолінгвістики та лінгвоперсонології, основну увагу приділено аналізові праць про ідіолект та епістолярій Лесі Українки, мовноповедінкові стереотипи в листовній комунікації та художніх творах українських письменників.