(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2021)
У статті висвітлено мовностилістичні особливості монодрами «Оtvetka@ua» Неди Нежданої. Зазначено, що специфіка використання мовного матеріалу у художньо-образній площині аналізованого тексту зумовлена стилістикою власне драми. Визначено мовні засоби та своєрідність їх відбору у драматичному творі, за допомогою яких авторка змальовує безглуздий та кривавий світ гібридної війни (вживання відповідної лексики, використання простих речень, риторичних звертань, запитань, повторення лаконічних фраз, наповнення ремарок словами, що характеризують внутрішній стан героїні).