(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2020)
Стаття присвячена лінгвістичному аналізу сучасних назв населених пунктів Львівської області: Бíбрка, Бíтля, Бóриня, Велúке Колóдно, Верхня Лукавиця, Городисько та Демня. На матеріалі документально засвідчених історичних фіксацій найдавніших ойконімів досліджуваного регіону України простежено як особливості словотвірних моделей, так і фонетичні модифікації аналізованих онімів у часі.