(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2019)
ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У СТУДЕНТІВ-ІНОЗЕМЦІВ. РЕЦЕНЗІЯ НА НАУКОВЕ ВИДАННЯ Масицька Т. Є. Українська мова як іноземна: комунікація : навчальний посібник. Луцьк: Вежа-Друк, 2019. 232 с.