(untitled) (Лінгвостилістичні студії, 2019)
У статті на матеріалі публіцистичних текстів проаналізовано найуживаніші неспеціалізовані лексеми економічної сфери, що означають дії, процеси та стани, пов’язані з грішми, визначено функціонально-стилістичні характеристики цих лексем у мові сучасних засобів масової комунікації, простежено тенденції розширення групи економічної лексики завдяки номінаціям інших тематичних груп. Докладно схарактеризовано стилістичну роль неспеціалізованих лексем в економічній тематиці, наголошено на негативній оцінці в мові сучасних масмедійних жанрів.